045 405 9088    06 22 47 69 16

Nieuws

Nieuwste ontwikkelingen

L E D - verlichting is het alternatief voor de energieverslindende gloeilamp en de TL-buis. Doordat LED-verlichting veel langer meegaat is het uitstekend geschikt als terreinverlichting, in winkels, showrooms, horeca en in kantoren. Uit onderzoek blijkt dat deze verlichting zorgt voor een gezonder en prettiger werkklimaat: men kijkt rustiger naar het beeldscherm, er is daglichtervaring, minder warmte-ontwikkeling en er zijn geen storende flikkeringen of schaduwen meer. Bovendien klaagt men minder over vermoeidheid en hoofdpijn, waardoor dit alles zorgt voor een betere concentratie. Plannen om te bouwen/ verbouwen of te renoveren?

Voordelen L E D - verlichting: lange levensduur - lager energie verbruik - is zeer sterk (kan tegen een stootje) - kan het licht gericht uitstralen - minder CO2 uitstoot - men kan zelfs tot 80% energie besparen bij deze duurzame oplossing.  

Hybride oplaadpunt
Het opladen van een hybride of electrische auto via een normaal stopcontact kan erg lang duren, bovendien kan er een gevaarlijke situatie ontstaan na langdurig gebruik. Het stopcontact en de achterliggende bedrading kunnen dit op lange termijn niet aan. Wij adviseren dan ook meteen het aanleggen van een mode 3 oplaadpunt. Voordelen zijn: het opladen gaat sneller, de kabel is vergrendeld waardoor het slecht weer geen invloed heeft tijdens het oplaadproces en het oplaadpunt wordt continu voorzien van veel stroom. Lees hierover meer op de site: www.energieveilig.nl  .

Hybride auto aan laadpaal

Aardlekschakelaars
In de praktijk worden aardlekschakelaars steeds gevoeliger door de toename van inschakelstromen. De standaard uitvoering schakelt vaak niet bedoeld uit, bijvoorbeeld wanneer men de verlichting inschakelt of als alle computers in één keer ingeschakeld worden. Hiervoor is er een aangepaste aardlekschakelaar ontwikkeld.  

Wij werken graag met u als particulier, bedrijf, organisatie, maar ook met aannemers of architecten kunnen wij door één deur! 

Neem gerust contact met ons op

 

Contact
Electro Henk Knols
H. Knols
Kerkstraat 40
6336 BB Hulsberg
Nederland

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien? Kijk gerust rond op onze website of vul het contactformulier in.

Heeft u met spoed hulp nodig? Vermeld dit dan in het formulier of neem direct telefonisch contact op door op  één van bovenvermelde knoppen te klikken.