Wij verlichten uw wensen!

Nieuws

Nieuwste ontwikkelingen

Lager BTW tarief:Plannen om te bouwen/ verbouwen of te renoveren? Profiteer dan nú nog tot 1 juli 2015 van het lage BTW- tarief van 6% in plaats van 21% BTW op de arbeidskosten. 

L E D - verlichting is het alternatief voor de energieverslindende gloeilamp en de TL-buis. Doordat LED-verlichting veel langer meegaat is het uitstekend geschikt als terreinverlichting, in winkels, showrooms, horeca en in kantoren. Uit onderzoek blijkt dat deze verlichting zorgt voor een gezonder en prettiger werkklimaat: men kijkt rustiger naar het beeldscherm, er is daglichtervaring, minder warmte-ontwikkeling en er zijn geen storende flikkeringen of schaduwen meer. Bovendien klaagt men minder over vermoeidheid en hoofdpijn, waardoor dit alles zorgt voor een betere concentratie. Plannen om te bouwen/ verbouwen of te renoveren?

Voordelen L E D - verlichting: lange levensduur - lager energie verbruik - is zeer sterk (kan tegen een stootje) - kan het licht gericht uitstralen - minder CO2 uitstoot - men kan zelfs tot 80% energie besparen bij deze duurzame oplossing.  

Hybride oplaadpunt
Het opladen van een hybride auto via een normaal stopcontact kan erg lang duren, bovendien kan er een gevaarlijke situatie ontstaan na langdurig gebruik. Het stopcontact en de achterliggende bedrading kunnen dit op lange termijn niet aan. Wij adviseren dan ook meteen het aanleggen van een mode 3 oplaadpunt. Voordelen zijn: het opladen gaat sneller, de kabel is vergrendeld waardoor het slecht weer geen invloed heeft tijdens het oplaadproces en het oplaadpunt wordt continu voorzien van veel stroom. Lees hierover meer op de site: www.energieveilig.nl

Aardlekschakelaars
In de praktijk worden aardlekschakelaars steeds gevoeliger door de toename van inschakelstromen. De standaard uitvoering schakelt vaak niet bedoeld uit, bijvoorbeeld wanneer men de verlichting inschakelt of als alle computers in één keer ingeschakeld worden. Hiervoor is er een aangepaste aardlekschakelaar ontwikkeld.  

NEEM GERUST CONTACT OP MET ONS